Marco Juffermans bij business-class

Marco Juffermans bij business-class

Marco Juffermans vertelt bij business-class over online reputatiegarantie van Universal XS

Recentelijk was Marco Juffermans nog te zien bij het programma business-class van Harry Mens. Hierbij vertelde hij over de online reputatie diensten van Universal XS. Onder anderen werd beschreven hoe deze diensten in zijn werk gaan. Voor velen ging het iets te snel, daarom leggen wij hier nogmaals even kort voor u uit wat Marco Juffermans in deze uitzending heeft besproken.

Wanneer u besluit zaken te doen met iemand gaat is het vanzelfsprekend dat u nog even nagaat met wie u te maken heeft. U kunt er daarom ook zeker van uit gaan dat uw zakenpartner even nagaat wat er over u te vinden is op het internet. Belangrijk om te weten hierbij is dat de kans dat een persoon die iets zoekt door middel van een zoekmachine verder kijkt dan de eerste pagina slechts 2% is. Hierom benadrukt Marco Juffermans ook bij business-class het belang van een ‘schone’ eerste pagina op Google.

Marco Juffermans heeft het product bedacht in 2006, toentertijd was dit een zeer exclusief product. Universal XS was een van de weinige aanbieders op de markt, al dan niet de enige. Sinds kort zijn de online reputatiediensten van Universal XS ook meer gericht op de massa. Waardoor het mogelijk moet zijn, in welk segment u zich ook bevindt, online reputatiegarantie diensten af te kunnen nemen.


Universal XS biedt u de mogelijkheid om uw eigen reputatie te bewaken op het internet. Wij raden het men sterk aan de eigen online reputatie in de gaten te houden door middel van de dienst online reputatiegarantie, aldus Marco Juffermans. Tevens is uw online reputatie gemakkelijk bij te houden aan de hand van de online reputatiemonitor.

Wanneer er eenmaal iets negatiefs op het internet staat, komt u daar niet zomaar vanaf. Het verwijderen uit de zoekresultaten uit Google, is helaas niet zomaar mogelijk, wel is het mogelijk om resultaten weg te drukken. Marco Juffermans vertelde dat het Universal XS team, bestaande uit zoekmachine optimalisatie specialisten, door middel van het creëren van positieve en neutrale content waarin de gewenste zoekterm centraal staat, de negatieve zoekresultaten van de eerste pagina worden weggedrukt.

Verder wil Marco Juffermans de kijkers er nogmaals op wijzen dat het van belang is uw online reputatie in de gaten te houden. Dus wees voorbereid op mogelijk toekomstige negativiteit, waardoor er snel gehandeld kan worden. Mocht het zo zijn dat er al negativiteit over u te vinden is, dan staat Universal XS ook klaar voor u met een passende oplossing.

Bent u benieuwd wat Marco Juffermans en zijn team voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met Universal XS op!